Uw apotheker(s):

A v.d. Wijngaarden, AMC Meulenhoff, KG Dijkgraaf

Tel: 0570 62 57 99

info@apotheek-keizerslanden.nl

Ons team

 

Apotheek Keizerslanden is opgericht in 1967 en gevestigd in de wijk Keizerslanden, naast het winkelcentrum Keizerslanden.

De apotheek vormt een samenwerkingsverband met Apotheek Meindersma en Apotheek Zandweerd en is aangesloten bij de Service Apotheekformule. Hiervoor is gekozen om samen met de zo’n 200 andere apotheken in Nederland de beste service en zorg te kunnen bieden aan onze cliënten.

De apotheek heeft middels diverse overlegorganen contact met andere zorginstellingen in de regio zoals huisartsen, het Deventer Ziekenhuis, verzorgingshuizen en thuiszorg.

Apotheek Keizerslanden is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008, certificatieschema voor de Openbare Apotheek (versie 2009) vande Stichting Harmonische Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ)

De apotheker(s) en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Apothekers:
Mevr. A. van den Wijngaarden - Orsel
Mevr. A.M.C. Meulenhoff
Mevr. K.G. Dijkgraaf-Feitsma 

Apothekersassistenten: 
Agnes, Angela, Anne, Bekhal, Derya, Dinie, Gerda, Karin, Lineke, Manon, Marian, Mariel, Mariska, Michelle, Miranda, Ria, Rianne, Sanneke, Thérèse, Wil

Farmaceutische manager:
Irma 

Bezorgers:
Hennie, Herman, Rudie, Willem, Peter, Rien

Overige medewerkers:
Susette, Tamara, Charissa